Προϊόντα Ceresit - Ποιότητα για επαγγελματίες. Βρείτε στο χώρο μας στεγανοποιητικά υλικά της αναγνωρισμένης ηγετικής μάρκας στην αγορά υλικών θερμομόνωσης και υγρομόνωσης, Ceresit. Η Ceresit, θυγατρική του πολυεθνικού ομίλου χημικών υλικών Henkel, αποτελεί αξιόπιστη συνεργάτιδα στον κλάδο των κατασκευών και των επαγγελματιών στον τομέα των κατασκευών.

Δείτε περισσότερα »

Βρείτε στο χώρο μας τα καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα της Maris Polymers Α.Ε., μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες υγρών μεμβρανών και ρητινών πολυουρεθάνης στην Ευρώπη. Η Maris Polymers είναι ένα ιδιόκτητο και ανεξάρτητο συγκρότημα συστημάτων πολυουρεθάνης και μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες...

Δείτε περισσότερα »

Βρείτε στο χώρο μας προϊόντα τσιμέντου και καλύψτε όλες τις ανάγκες των κατασκευών σας. Καλύπτουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες του κατασκευαστικού σας έργου διαθέτοντας δομικά υλικά υψηλής ποιότητας. Στην εταιρεία μας “Υλικοδομική – Μιχαλομανωλάκης” θα βρείτε τα κορυφαία τσιμέντα της Ελληνικής τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ.

Δείτε περισσότερα »

Στο χώρο μας θα βρείτε όλα τα πρωτοποριακά και ποιοτικά προϊόντα της Α.Κ.Ε.Κ. Α.Ε., μίας από τις πρωτοπόρους Ελληνικές Βιομηχανίες στον κλάδο της παραγωγής κεραμικών προϊόντων. Η φιλοσοφία της ΑΚΕΚ στηρίζεται στην αειφόρο ανάπτυξη και γι΄ αυτό έχει επενδύσει στην Πράσινη Τεχνολογία.

Δείτε περισσότερα »

Παρακολουθήστε τη βήμα προς βήμα διαδικασία εφαρμογής της πατητής τσιμεντοκονίας DUROCRET-DECO σε δάπεδο, τη δημιουργία τεχνοτροπιών κατά τη διαμόρφωση της τελικής επιφάνειας, καθώς και την εφαρμογή του VARNISH-PU 2K σε GLOSS και MAT (πολυουρεθανικό βερνίκι δύο συστατικών).

Δείτε περισσότερα »

Δείτε τον τρόπο κατασκευής οροφής με γυψοσανίδες,ορυκτές ίνες,μεταλλικά προφίλ,μονωτικό υλικό.Η ξηρά δόμηση είναι ένα ευρέως διαδεδομένο σύστημα δόμησης καθώς προσφέρει την απόλυτη αρχιτεκτονική ελευθερία καθώς και μια νέα διάσταση στον εσωτερικό σχεδιασμό χώρων.

Δείτε περισσότερα »

Το πλέον εξελιγμένο σύστημα εξωτερικής θερμοπρόσοψης Thermomaster διατίθεται στην Ελλάδα από τη Macon. Η εφαρμογή του σε πάνω από 20 χώρες σε όλη την Ευρώπη και η καινοτόμα τεχνολογία του, το καθιστούν στα πλέον αξιόπιστα συστήματα στο χώρο.

Δείτε περισσότερα »

Παρακολουθήστε τη βήμα προς βήμα διαδικασία εφαρμογής της πατητής τσιμεντοκονίας DUROCRET-DECO σε γυψοσανίδα, τη δημιουργία τεχνοτροπιών κατά τη διαμόρφωση της τελικής επιφάνειας, καθώς και την εφαρμογή του VARNISH-PU 2K σε GLOSS και MAT (πολυουρεθανικό βερνίκι δύο συστατικών).

Δείτε περισσότερα »

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της αγοράς. “Εύ”κολλα και STEREA! Από την 1η Ιουλίου τέθηκε σε σε κυκλοφορία ένα νέον προϊόν, η επώνυμη κόλλα πλακιδίων STEREA του Τιτάνα. Οι κόλλες STEREA διατίθενται σε 3 βασικές κατηγορίες: STEREA, STEREA PRO, STEREA FLEX

Δείτε περισσότερα »

Συνεργασία με την εταιρεία ISOMAT Hellas η οποία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες δομικών υλικών στη Ν.Α. Ευρώπη, χάρη στα καινοτόμα προϊόντα της, τη σύγχρονη οργάνωσή της, τη δυναμική της διοίκηση και το υψηλής ειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό της.

Δείτε περισσότερα »